Om katteriet

 

annaJag heter Anna och bor i villa i Strömsund Jag har just nu 4 honor, Alice och Vita frun som är kastrerade, samt Olivia(Black Velvet), Systra Ystra(Dark Venice). Sedan kommer vi i januari 2016 att hämta Doll Tingeling.

Lite om mej
Arbetar som läkarsekreterare. Utbildad samtalsterapeut hos Contar i Stockholm. Har startat företag inom samtalsbehandling. Se gärna min hemsida. Power of mind.

När jag köpte mina första två katter Bambie och Blondie så hade jag bestämt mej för att prova på uppfödning. Något jag alltid har velat göra. Har alltid tyckt om att ha djur omkring mej och har upplevt både lammningar och kalvningar med mera. Tycker att det är alldeles speciellt spännande då nytt liv kommer till! Så äntligen blev det av i slutet av oktober 2009 blev här ett litet katteri.

Att ha raskatt har blivit mitt liv. Det är det roligaste och mest sällskapliga och mest "lagoma" jag har varit med om när det gäller djur. Hund har jag haft tidigare, men ragdolls är ett jättebra alternativ om man är lite lat av sig. De ger lika mycket som en hund men kräver inte så mycket jobb. Och det passar mej. Man kan nog ha hur många som helst.;)
Utegård där katterna vistas större delen av sommaren. Våra katter får för övrigt vistas i hela huset. Det blir en del dammråttor i hörnen och katthår som yr men det är det faktiskt värt!